Banca Comercialå Română

Banca Comercialå Română

Scurt istoric

Banca Comercială Română (BCR) este recunoscută drept banca deținătoare a primului loc în România în ceea ce privește numărul activelor, numărul de clienți și având în vedere segmentele de economisire și creditare. Așadar este ușo vizibil faptul că activitatea desfășurată de bancă se clasează la un nivel înalt, ceea ce oferă încredere și siguranță deplină clienților. Este totodată și prima bancă din România prin luarea în calcul a persoanelor care o aleg drept principala instituție cu care fac banking.

BCR este bancă membră a Erste Group și include în domeniul său de activitate operațiuni de bancă universală, dar și societăți de profil de pe piața leasingului, pensiilor private și băncilor de locuințe.

Cu un teritoriu de activitate care se concretizează în 22 de centre de afaceri, 23 de birouri mobile dedicate companiilor, 509 unități de retail localizate în majoritatea orașelor din întreaga țară și cu o gamă largă de produse și servicii, BCR este clasată nr.1 în România pe piața tranzacțiilor bancare, prin care clienții beneficiază de un număr aproximativ de 2.100 de bancomate și POS, 13.500 de terminale pentru plată cu cardul la comercianți și servicii complete de Internet Banking, Mobile Banking, Phone Banking si E-commerce.

Credit de la BCR

Chiar dacă dispune de o gamă largă și variată de oferte de credite disponibile pentru persoanele solicitante, cel mai bun exemplu de luat în considerare de la BCR este creditul de nevoi personale Divers. Beneficiile clienților în cazul solicitării acestui tip de credit sunt și ele într-un număr considerabil. Ratele sunt fixe pe toată perioada creditului, comisionul de analiză sau de administrare a creditului este întotdeauna 0. BCR pune la dispoziția dumneavoastră și opțiunea de asigurare, care vă  poate oferi protecție atât dumneavoastră cât și familiei, iar în funcție de suma de bani pe care doriți să o împrumutați  dispuneți de acoperire financiară în caz de deces, pierdere involuntară a locului de muncă, incapacitate temporară de muncă sau invaliditate totală sau permanentă. Un alt beneficiu este primirea aprobării rapid, iar dacă informațiile în legătură cu veniturile clientului sunt obținute din baza de date ANAF, acesta nu mai trebuie să prezinte adeverința de slariu.

Acum la BCR ai și posibilitatea de a-ți refinanța creditele la alte bănci într-unul singur și să obții mai apoi bani în plus.

Dacă în momentul în care iei decizia cu privire la împrumutul tău nu știi ce sumă de bani ar trebui să ceri sau nu îți sunt clari anumiți termeni menționați de către bancă, BCR îți pune la dispoziție instrumente foarte utile precum Calculatorul de rate sau Glosarul de termeni care sunt disponibile permanent pentru tine pe platforma online a băncii.

Despre creditul Divers de la BCR

Finanțarea oferită de BCR pot fi sume solicitate de până la 110.000 de lei, în funcție de ofertele exitente în momentul respectiv și de gradul de îndatorare existent în momentul solicitării împrumutului. Termenul de rambursare a creditului poate fi o perioadă de până la 5 ani în cazul împrumuturilor noi sau 10 ani în cazul refinanțării împrumuturilor acordate de BCR sau alte bănci. Este acceptat maxim 1 coplătitor.

Cum pot obține un credit de la BCR?

Poți obține un credit BCR în doar câțiva pași. Tot ce trebuie să faci este să prezinți documentele necesare, după care echipa BCR analizează dosarul pentru a putea lua o decizie, iar în caz afirmativ, ei îți vor furniza documentul „Informații standard la nivel european privind creditul pentru consumatori”, de unde poți afla toate detaliile referitoare la creditul tău, trebuie să semnezi cererea de credit, contractul de credit și certificatul de asigurare. În cel mutl 4 zile vei fi notificat pentru a ști dacă împrumutul pentru suma solicitată a fost aprobat, după care banii vor fi puși la dispoziția ta în contul tău bancar.

În funcție de instituția unde sunt angajați, clienții trebuie să prezinte anumite acte pentru a le fi aprobat împrumutul. Astfel, clienții ale căror venituri sunt raportate la ANAF nu mai au nevoie de adeverință de venit. În cazul veniturilor din salarii banca poate cere suplimentar o adeverință de salariu, iar în cazul în care clientul are un venit din pensii, este necesară prezentarea Deciziei de pensionare definitivă. Clienții care nu au venituri raportate la ANAF va trebui să prezinte adeverința de salariu indiferent dacă aceștia încasează sau nu salariul într-un cont deschis la BCR. În același timp, clienții care obțin venituri din pensii raportate la ANAF trebuie să prezinte la solicitarea băncii un talon de pensie recent sau un extras de cont dar și decizia de pensionare definitivă.

Apelează cu încredere la BCR atunci când ai nevoie de un împrumut și te vei putea bucura de siguranță, încredere, rapiditate, simplitate și flexibilitate.

Sursa: https://www.bcr.ro/ro/persoane-fizice/credite/credite-pentru-nevoi-personale/divers-bcr

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *