ExtraSimplu Credit

ExtraSimplu Credit

Despre ExtraSimplu

Ai nevoie de un împrumut rapid pentru a acoperi anumite datorii sau pentru alte nevoi personale? Piața financiară românească îți pune la dispoziție o gamă largă și variată de credite pe care le poți solicita, însă nu știi ce să alegi? Creditul ExtraSimplu este soluția potrivită pentru tine.

IFN Extra Finance S.A. este o instituție financiară ce deține capital românesc, este înregistrată în Registrul General al Băncii Naționale a României și a luat viață în anul 2009. Serviciile de finanțare ale acesteia sunt cuprinse într-o gamă largă și variată și se adresează atât persoanelor fizice (credite de nevoi personale, de refinanțare, de achiziții imobiliare sau credite online garantate cu salariu sau cu pensie) cât și celor juridice (factoring și scontare).

IFN Extra Finance dispune de o echipă tânără, creativă și ambițioasă care are ca principal obiectiv creare unui mediu propice pentru dezvoltarea sigură și temeinică a serviciilor oferite de instituție, fiind întotdeauna deschiși și receptivi la nevoile și cerințele clienților. Dând dovadă întotdeauna de profesionalism și flexibilitate, membrii echipei sunt dispuși mereu să ofere infomații reale și clare dar și să ofere soluții și să contribuie la rezolvarea problemelor pe care le întâmpină clienții.

Instituția se poate mândri cu  un mod de lucru organizat și bine pus la punct de accea dorește să implementeze în gandirea clienților responsabilitatea de care ar trebui să dea dovadă atunci când se gândesc la contractarea unui credit. Așadar echipa recomandă ca un împrumut să fie solicitat doar atunci când bugetul nu permite realizarea unor cheltuieli minore, cum ar fi mici urgențe medicale, reparații sau cadouri pentru cei dragi. Aceștia recomandă evitarea unui împrumut atunci când doriți să mergeți în vacanță, să renovați locuința  sau să achiziționați electrocasnice. Totodată, nu recomandă solicitarea unui credit atunci cănd deja aveți un împrumut rapid în derulare la ExtraSimplu deoarece v-ar putea face să aveți datorii mult prea mari. Un alt sfat oferit este împrumutul unei sume de bani care să fie suficientă pe perioada rămasă până la primirea venitului lunar. ExtraSimplu mai recomandă să nu folosiți împrumutul pentru a acoperi ratele necesare altor credite în derulare, motivul fiind incapacitatea de plată la care ați putea ajunge.

De ce creditul de la ExtraSimplu?

Totuși, dacă ați ajuns la concluzia ca ExtraSimplu poate avea soluția potrivită pentru problema dumneavoastră financiară, ar trebui să luați la cunoștință și toate avantajele de care veți putea beneficia în acest mod. Poți alege chiar tu cât de mare dorești să fie finanțarea oferită de extra simplu, cu o sumă care se încadrează între 200 si 2.000 de lei. Serviciile instituției sunt caracterizate prin transparență, astfel dobânda este una fixă la zi, comisioanele sunt nule și toate celelalte taxe sunt la vedere. Rapiditatea este și ea un beneficiu, astfel încât imediat după aprobarea solicitării de împrumut primești banii pe loc direct în contul tău bancar.

Singura ta responsibilitate pentru a obține împrummutul este de a prezenta o copie după buletin și una după extrasul de cont. Alte documente ar putea fi solicitate doar în situații speciale.

Cum pot obține un împrumut rapid de la ExtraSimplu?

Tot ce trebuie să faci este să accesezi site-ul ExtraSimplu, aplici online pentru credit completând un formular cu datele tale personale, să atașezi documentele solicitate, iar apoi să aștepți aprobarea echipei. După ce ai primit-o poți semna  contractul , iar banii vor ajunge la tine în maxim 2 ore în contul tău bancar. Din anumite motive care nu depind de instituția ExtraSimplu suma de bani pe care o ai în cont poate fi verificată uneori abia peste o zi sau două lucrătoare, acest lucru depinzând de banca cu care lucrezi, sau de anumite sărbători.

Așadar, atunci când ai nevoie de bani rapid pentru a trece mai ușor peste anumite situații, ExtraSimplu poate fi prietenul tău de nădejde.

Sursa: https://www.extrasimplu.ro/credite-rapide.php

Un răspuns la „ExtraSimplu Credit”

  1. Îmi pare rău pentru ceea ce ați trecut înainte, infectați această problemă în mâinile creditorilor falși, vă asigur aici 100% suntem o companie de încredere care în prezent înființează o schemă în formă de împrumut pentru a ajuta diverse persoane precum și organizațiile care au intenții de renovare, datorii? Aveți nevoie de un împrumut de urgență pentru a vă plăti datoria sau aveți nevoie de un împrumut pentru a vă îmbunătăți afacerea? Ați fost refuzat de bănci și de alte instituții financiare? Aveți nevoie de un împrumut de consolidare sau de credit ipotecar? refinanțare? și, de asemenea, crearea de echipamente de afaceri. Sunt o femeie internațională de afaceri și un împrumut care a oferit împrumuturi diferitelor persoane și firme din Europa, Asia, Africa și alte părți ale lumii.

    Vreau să știți că această companie este o companie autentică cu rezultate bune. De asemenea, doresc să vă informez că nu am fost implicați niciodată în activități de fraudă. și vă pot asigura că ceea ce altă companie nu poate face pentru dvs., o voi face pentru dvs. și vă voi face fericiți și vă veți zâmbi pe față. îți dau cuvântul meu doar să ai încredere în mine și nu vei regreta să faci afaceri cu noi, căutăm mai multe, pentru că suntem aici pentru a rezolva toate problemele tale financiare, un lucru din trecut.

    Împrumuturile noastre pentru persoanele care au nevoie de asistență financiară, care au un credit rău sau au nevoie de bani pentru a plăti facturile pentru o investiție de afaceri la o rată de 2%. Vreau să folosesc acest mediu pentru a vă informa că oferim asistență fiabilă și că vom fi dispuși să împrumutăm. Vă rugăm să ne contactați astăzi prin adresa de e-mail

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *