MobiloCredit

MobiloCredit

 Simți că nu mai poți face față cheltuielilor lunare și că ai nevoie de un venit mult mai mare? A apărut o situație de urgență în familie și ai nevoie urgent de bani pentru a ține totul sub control? Nu este cazul să te îngrijorezi pentru că astăzi MobiloCredit îți vine în ajutor.

Mobilo Finance IFN S.A. este o instituție financiară nebancară bine pusă la punct cu un model de lucru riguros. Principalul scop al instituției este de a oferi solicitanților microcredite de fiecare dată când aceștia au nevoie, doar prin simpla utilizare a telefonului mobil. Cu un minim de documente personale, cererea ta pentru un împrumut rapid este doar la un pas distanță de tine, mai ales de când membrii companiei au creat Creditul Rapid Mobilo, susținut de unica aplicație de pe piața creditelor rapide pe termen scurt din România. Fiind înregistrată în Registrul General al Băncii Naționale a României principalele caracteristici ale instituției sunt responsabilitatea, sinceritatea față de clienți, simplitatea și eficiența.

Cum funcționează aplicația?

Gândită special pentru a veni în întâmpinarea nevoilor oricui, aplicația oferită de MobiloCredit pentru smartphone vine la îndemâna dumneavoastră atunci când aveți nevoie de un împrumut rapid. Tot ce trebuie să faci este să să descarci, să instalezi și să faci o aplicație, iar banii ajung în scurt timp la tine.

Odată intrat în posesia aplicației pe smartphone-ul dumneavoastră, vă puteți bucura pe deplin de beneificiile aduse de aceasta. Prin intermediul ei poți face o solicitare pentru un împrumut rapid în doar câteva minute. Folosind scannerul special integrat poți face cu ușurință poze la actele de care ai nevoie și poți să le stochezi în cadrul aplicației pentru a le putea accesa de fiecare dată când mai ai nevoie de ele.

Primul împrumut la MobiloCredit este posibil să îți fure ceva mai mult timp deoarece trebuie să actualizezi datele tale personale în cadrul aplicației, să pozezi documentele de care ai nevoie, însă de la a doua solicitare nu va mai fi nevoie de acest proces, așadar, veți putea fi la 7 click-uri distanță de a primi finanțare, adică mai puțin de un minut.

Ai văzut vreun obiect într-un magazin care ți-a făcut cu ochiul însă nu ai bani destui să îi cumperi? Nicio problemă. Poți aplica pentru un împrumut rapid folosind aplicația din telefonul tău și poți primi o sumă de până la 600 de lei dacă ești la prima solicitare și în plus vei avea parte de 0 dobândă, 0 costuri și 0 comision. Începând cu a doua solicitare, banii pot ajunge la tine în mai puțin de 2 ore de la aprobarea creditului.

Aplicația MobiloCredit se dovedește a fi deosebit de eficientă deoarece poți cere un credit oriunde, oricând, singura condiție fiind de a avea acces la internet. După ce ai primit aprobarea, banii vor intra direct în contul tău și îi poți folosi imediat fără a fi nevoie să te deplasezi către un bancomat.

Poți avea mereu acces la informațiile de care ai nevoie în legătură cu împrumuturile tale, cum ar fi suma pe care trebuie să o plătești în orice moment, scandețele sau modul cum ar fi cel mai ușor să rambursezi banii în funcție de situația în care te afli în orice moment.

Din fericire, ai acum la dispoziție și o aplicație care, pe lângă cumpărături online, editare de fotografii, socializare sau alte forme de divertisment, îți poate aduce banii atunci când ai nevoie de ei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *