Oakam

Oakam

Simți că stresul cauzat de lipsa banilor nu te lasă să respiri ușurat și nu știi cum să mai revii la modul de viață pe care îl aveai înainte? Oakam poate fi astăzi soluția potrivită pentru tine.

Instituția financiară nebancară Oakam a luat ființă în anul 2006 atunci când fondatorul acesteia, Frederic Nze a decis că dorește să stea la dispoziția celor care au nevoie de împrumuturi rapide. Angajații companiei doresc să se asigure că Oakam este creditorul ideal pentru dumneavoastră, de aceea ei consideră că solicitanții unui împrumut trebuie să fie mereu pe primul plan, oferindu-vă astfel siguranță și încredere.

Oakam este o instituție autorizată și reglementată de Autoritatea de Supraveghere Financiară, de aceea aveți certitudinea că își va îndeplini întotdeauna responsabilitățile așa cum se cuvine.

Misiunea echipei este de a-și îndeplini atribuțiile într-un mod cât mai bine pus la punct, așa că vă puteți bucura de servicii pe măsura dorințelor dumneavoastră deoarece aveți parte de consultanță din partea agenților ori de câte ori aveți nevoie, mai ales că membrii echipei sunt specializați în a vorbi 20 de limbi diferite și chiar și dialecte diferite, întrucât ei provin din regiunile unde se află sediile respective. Totodată, aceștia folosesc cuvinte simple și au răbdarea necesară pentru a le explica clienților toate detaliile de care ei au nevoie, astfel încât aceștia să fie capabili să aleagă împrumutul care corespunde nevoilor lor.

Spre deosebire de alte companii creditoare, angajații sunt aceia care iau deciziile în legătură cu împrumuturile acordate, nu computerul. Astfel ei ascultă poveștile clienților și tot ce au ei de spus, evaluează individual fiecare caz și împreună cu dumneavoastră și rezultatul scorului de credit, vă pot oferi serviciile cele mai potrivite.

Ce trebuie să fac pentru a primi un împrumut?

De fiecare dată când solicitați finanțare din partea Oakam, aceștia vor realiza mai întâi un proces de verificare pentru a vă poate spune dacă sunteți eligibil pentru a-l primi. Astfel, ei verifică identitatea, creditele si accesibilitatea dumneavoastră folosindu-se de detalii legate de venit și cheltuieli.

Aplicarea pentru un împrumut rapid este un proces deosebit de simplu. Puteți chiar să alegeți dacă doriți să faceți solicitare online, completând un formular, în unul din sediile instituției sau telefonic. În cazul în care faceți solicitarea online, mai întâi trebuie să completați cererea disponibilă pe platfoma online, după care veți fi sunat de un consilier care vă va informa în legătura cu decizia de împrumut, iar dacă vă va fi acordat creditul, va trebui să fiți de acord cu termenii companiei pentru a obține banii.

În cazul în care aveți nevoie de bani urgent dar nu dispuneți de internet în momentul respectiv, puteți solicita un împrumut prin intermediul telefonului. Cu doar un simplu apel la numărul de telefon +402088193767 puteți alege o dată, o oră și o limbă adecvată pentru a putea vorbi cu un consilier și pentru a finaliza cererea și a lua o decizie în legătură cu împrumutul dumneavoastră. La fel ca în cazul metodei anterioare, trebuie să fiți de acord cu termenii companiei pentru ca împrumutul să vă fie aprobat și să primți banii.

Dacă nevoia dumneavoastră de bani nu este chiar atât de urgentă puteți aplica personal într-unul dintre sediile Oakam. Tot ce trebuie să faceți este să găsiți unul dintre sediile cele mai apropiate de dumneavoastră, unde veți discuta față în față cu unul din agenții instituției. Este imprtant să aveți cu dumneavoastră actul de identitate, dovada adresei, dovada unui venit mai mare de £400  si un număr de card care este valabil. Dacă v-a fost aprobată cererea, trebuie să fiți de acord cu termenii companiei înainte de a primi banii.

Oakam se poate mândri cu faptul că majoritatea clienților care au apelat la ei au fost în final mulțumiți de serviciile prestate și nu au ezitat să apeleze din nou, având în vedere faptul că au puttu să simtă încrederea, siguranța și eficiența împrumuturilor primite.

Sursa: https://www.oakam.com/ro

2 răspunsuri la „Oakam”

 1. BINE ATI VENIT LA COMPANIEI „AVANT CREDIT”
  Căutați un împrumut? Sunteți în locul potrivit pentru soluțiile dvs. de împrumut chiar aici! „AVANT CREDIT” oferă împrumuturi companiilor și persoanelor fizice la o rată a dobânzii scăzută și accesibilă de 2%.

  Oferim toate tipurile de împrumuturi care variază de la:
  – credite pentru afaceri,
  – împrumuturi de capital,
  – Credite imobiliare,
  – Imprumuturi personale,
  – împrumuturi pentru studenți,
  – Credite pentru ferme

 2. Buna,
  * Aveți finanțare proastă?
  * Căutați investiții sau împrumuturi personale?
  * Ai nevoie de bani pentru a plăti facturile și a plăti datoriile?
  * Aveți nevoie de împrumut de afaceri fără stres și aprobare rapidă

  Nu căutați mai mult pentru că sunteți acum în locul potrivit.
  „REGINA FINANCE” este aici pentru a pune zâmbetul financiar pe fata ta,

  Noi oferim tot felul de împrumuturi inclusiv

  -Business Împrumuturi
  -Împrumuturi ipotecare
  -Imprumuturi personale
  – Credite pentru studenți
    la o rată a dobânzii superlativă. Capitalul nostru este garantat și sigur, fericirea clienților noștri este forța noastră, suntem o companie de împrumut reputate, legitime și acreditate. Acordăm împrumut persoanelor fizice și companiilor care au nevoie de asistență în numerar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *