OTP Bank România

OTP Bank România

Despre OTP Bank

Cu un istoric bogat în evenimente ce i-au adus renume, OTP Bank a obținut decizia de funcționare ca bancă universală în România în anul 1995. În 1999, banca a fost selectată pentru calculul ratelor zilnice BUBID/BUBOR, iar în anul 2000 a semnat un contract cu BERD pentru a putea participa la Programul de Facilitare a Comerțului Străin, proiect cu o valoare de aproximativ 100 mil. USD. În toți cei 10 ani în care a desfăsurat activități destinate atât persoanelor fizice cât și companiilor, OTP Bank și-a extins teritoriul și în Ungaria, Muntenegru, Croația, Bulgaria, Rusia, Ucraina, Slovacia, Serbia și România.

Desfășurându-și activitatea în domeniul bancar românesc începând cu anul 2004, OTP Bank a avut și are  ca principal obiectiv desfășurarea de servicii financiare integrate rapide, sigure și flexibile pentru instituții și persoane fizice în același timp. Fiind o bancă universală cu surse proprii de finanțare, OTP bank își propune să evolueze implicând-se în programe de responsabilitate socială și fiind și un partener de încredere pentru oricine.

Echipa OTP Bank este pregătită și disponibilă în orice moment să ofere consultanță de cea mai bună calitate clienților care apelează la ea, oferindu-le acestora toate detaliile si ajutorul de care au nevoie atunci când vine vorba de împrumtul pe care urmează să îl efectueze.

Scopurile activității oferite de OTP Bank sunt în primul rând bunăstarea și încrederea clienților care doresc un împrumut, oferind servicii de livrare de calitate și înțelegerea nevoilor acestora, dorind totodată să motiveze talentul și devotamentul lor. De aceea, banca pune la dispoziția publicului larg o gamă largă și variată de oferte financiare.

Cum pot obține un împrumut?

Succesul recent al instituției a fost adus de oferirea creditului de nevoi personale online. Un astfel de credit este deosebit de ușor de obținut, tot ce trebuie să facă clientul este să acceseze platforma online a OTP Bank, unde vor putea accesa aplicația Credit online pentru persoane fizice. După completarea datelor personale necesare pentru solicitarea unui împrumut, clientul poate primi aprobarea în maxim 10 minute, iar apoi acesta trebuie să se prezinte la sediul OTP Bank ales pentru semnarea contractului și primirea banilor.

Singurul document necesar solicitării unui credit de nevoi personale este actul de identitate, iar clienții care aplică pentru creditul online pot beneficia de o dobândă de 7,9% la alegerea opțiunii cu virare de venit.

Costurile pentru comisionul lunar de administrare a creditului și acela de rambursare anticipată sunt nule. Mai mult de atât, clienții pot accesa și creditul online pentru refinanțare , cu ajutorul căruia creditele deja existente pot fi refinanțate la un preț bun și pot obține bani pentru finanțarea proiectelor personale. Rapiditatea și simplitatea de care OTP Bank dă dovadă se referă mai ales la faptul că aplicația prin care poți obține un credit poate fi accesată atât de pe desktop cât și de pe dispozitive mobile.

Despre împrumutul oferit de OTP Bank

Condițiile de eligibilitate în ceea ce privește împrumutul oferit de OTP Bank se referă la: vârsta minimă a solicitantului de 23 de ani și cea maximă de 65 de ani, minim 6 luni de activitate la locul de muncă actual și minim 1 an experiență profesională totală. Mai mult, clientul trebuie să fie  rezident în România și să nu fie deja client al OTP Bank sau să aibă alte conturi active la data solicitării împrumutului.

Așadar, dacă dorești să ai parte de un împrumut prin intermediul căruia să beneficiezi de rapiditate la aprobare, comsion 0, dobândă promoțională și obținerea acestuia fără a fi nevoie de adeverință de venit, poți apela cu încredere la OTP Bank România. În acest fel vei putea avea parte de încredere, dinamism, transparență, flexibilitate și profesionalism.

Sursa : https://www.otpbank.ro/stiri/otp-bank-romania-lanseaza-creditul-nevoi-personale-online

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *