Viva Credit

Viva Credit

Ai început să verifici calendarul din 5 în 5 minute pentru a număra câte zile mai ai până la salariu pentru că nu îți mai ajung banii? Acum soluția este chiar în mâinile tale. Scapă de grija zilei de mâine și solicită un împrumu rapid la Viva Credit pentru a respira ușurat până când vine ziua în care primiți salariul.

Viva Credit este o instituție financiară nebancară înregistrată în Registrul General al Băncii Naționale a României care se bucură de un real succes încă de la înființare datorită serviciilor oferite.

Viva Credit IFN S.A. este prima instituție din România  care a introdus conceptul de Credite până la salariu, adică împrumuturi rapide și simple cu posibilitate de rambursare de până la 35 de zile. Scopul principal al companiei este de a oferi cea mai rapidă și sigură soluție pentru rezolvarea problemelor urgente.

Încrederea clienților companiei a fost câștigată de-a lungul timpului datorită rapidității de care au dat dovadă- după ce aplici online, primești aprobarea imediat și poți primi banii chiar în aceeași zi direct în contul tău bancar; a flexibilității – ai posibilitatea să alegi care este suma pe care vrei să o împrumuți, aceasta fiind încadrată între 100 și 1500 de lei, precum și perioada pentru care dorești să obții împrumutul,  care poate fi între 1 și 35 de zile. Rambursarea banilor este întotdeauna anticipată și nu vă vor percepe alte comisioane sau penalități. Nu în ultimul rând, vă veți putea bucura pe deplin de transparență – toate taxele vor fi la vedere, dobânda este una fixă, niciun cost nu va fi modificat pe durata împrumutului și vei ști încă de la început cât vei avea de plată.

Cum obțin un împrumut rapid?

Viva Credit te poate ajuta să renunți la metodele tradiționale de a obține un credit și îți pune la dispoziție metode mult mai simple de a face un împrumut rapid. Împrumutul de bani online este una dintre cele mai simple, rapide și accesibile căi de a primi bani în cazul unei situații de urgență. Tot procesul de care trebuie să treci constă în deschiderea site-ului companiei Viva Credit, completarea formularului disponibil acolo și poți primi decizia în legătură cu împrumutul tău în chiar 7 minute de la solicitare, după care banii vă vor putea fi virați în cont în maxim 2 ore. Începând cu cel de-al doilea împrumut nu mai este nevoie să mai completezi niciun formular, trebuie doar să aplici, aprobarea este imediată, iar banii vor intra în cont în maxim 60 de minute.

Responsabilitatea ta înainte de a solicita un anumit împrumut este de a avea numite condiții minimale de creditare precum vârsta minimă de 21 de ani, un venit stabil/pensie/PFA și un cont bancar valabil. După ce ai terminat de făcut aplicația online, trebuie să trimți o poză sau un scan care să conțină o copie după buletin prin mail pe suport@VivaCredit.ro sau prin fax la 021.387.3502 și banii vor ajunge la tine în maxim 2 ore.

La primul Împrumut de la Viva Credit te poți bucura de o sumă de bani de până la 1.000 de lei, însă dacă ratele sunt plătite la timp și totul este în regulă până la rambursarea împrumutului, poți solicita începând cu al doilea împrumut sume mai mari. Ce trebuie să mai știi este că Viva Credit percepe 0 comisioane de analiză, acordare, administrare și rambursare anticipată.

Prin urmare soluția cea mai flexibilă și ușoară dacă ai nevoie urgentă de bani pe un termen relativ scurt este oferită de Viva Credit prin Creditul până la Salariu.

Sursa: https://vivacredit.ro/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *