Zaplo

Zaplo

Venitul tău nu mai este îndeajuns de mare pentru a te menține pe linia de plutire și simți cum cheltuielile și datoriile te copleșesc tot mai mult? Soluția este chiar în mâinile tale pentru că acum te poți bucura de un împrumut rapid, ușor și flexibil de fiecare dată când ai nevoie. România dispune de o gamă largă și variată de instituții financiar nebancare ce îți pot oferi servicii pentru a te ajuta cu finanțare , însă orice decizie trebuie luată în cunoștință de cauză pentru a nu te îndatora și mai mult. În plus nici nu mai este nevoie să pierzi timp făcând research pe internet pentru că deja ai la dispoziție toate informațiile de care ai putea avea nevoie.

Zaplo este o instituție financiară nebancară tânără dar bine pusă la punct, care aparține de grupul 4finance. Într-un timp relativ scurt de la înființare, aceasta a reușit să se extindă pe teritoriul a 12 țări precum Suedia, Finlanda, Letonia, Lithuania, Polonia, Spania, Cehia, Bulgaria, Georgia, Danemarca și Rusia și a oferit finanțare unui număr aproximativ de 4 milioane de clienți.

Compania Zaplo vine în ajutor tinerilor care au idei și doresc să le pună în practică, celor care vor să își deschidă o afacere, celor care vor să meargă cu familia sau prietenii în vacanță, așadar tuturor celor care au nevoie de bani urgent pe termen scurt.

Important de menționat este faptul că Zaplo este membrul fondator al Patronatului Creditului IFN, pe lângă alte 4 instituții financiare nebancare. Scopul pentru care a fost creat Patronatul este reprezentarea la nivel național și internațional a intereselor membrilor acestuia,  promovarea relațiilor de cooperare cu autoritățile publice, sindicatele sau alte persoane fizice și juridice cu care interacționează, în scopul propriilor interese și promovarea activității desfășurate de membrii săi în vederea îmbunătățirii imaginii membrilor și a creării unei păreri pozitive din partea publicului.

Beneficiile unui împrumut Zaplo

În cazul în care dorești să aplici pentru un împrumut la Zaplo, trebuie să știi că acesta îți oferă posibilitatea să te bucuri de o serie de beneficii. În primul rând, împrumuturile rapide oferite de echipa Zaplo se adresează oricui care are deja vârsta de 19 ani împlinită și o adeverință de venit. După aprobarea împrumutului, transferul de bani se va realiza automat în contul tău și astfel în mai puțin de 24 de ore poți face rost de suma de bani de care ai nevoie.

Ești notificat prin SMS sau prin email cu puțin timp înainte de fiecare dată când trebuie să plătești rata și îți este trimisă și factura de plată.

Dacă din anumite motive nu ai posibilitatea să plătești la timp rata, poți prelungi perioada împrumutului cu 7, 14 sau 30 de zile, însă trebuie să amâni data rambursării înainte sau chiar la data limită pentru aceasta.

Agenții Zaplo te pot ajuta să împrumuți bani în mod responsabil. Sugestia lor este să ceri un credit doar atunci când ai nevoie de bani temporar pentru a achiziționa ceva și nu pentru a acoperi alte cheltuieli.

Departamentul de Relații cu Clienții îți stă la dispoziție de luni până vineri între 8:00 și 20:00, și sâmbăta între 9:30 și 18:00 pentru a te ajuta să iei o decizie în legătură cu împrumutul de care ai nevoie sau în cazul în care nu poți achita rata la timp.

Cum obțin un împrumut?

Împrumutul de la Zaplo este foarte ușpr și rapid de obținut, iar tot ce ai nevoie pentru acest lucru sunt două copii scanate sau fotografiate ale actului tău de identitate și o adeverință de venit. Pentru a aplica pentru un credit trebuie să intri pe site-ul Zaplo, completezi formularul online, iar după aprobare banii îți vor fi virați în cont în mai puțin de 15 minute sau îi poți ridica de la orice sediu Zaplo. Începând cu al doilea împrumut este de ajuns să te loghezi pe Zaplo.ro, intri în contul tău și aplici din nou pentru un împrumut. Dacă din anumite motive nu poți avea acces la internet, poți solicita un împrumut telefonic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *